Zakaj potrebujete spletno stran?

Spletna stran je najboljši prodajalec, ki ga boste kadarkoli imeli. V kolikor spletne strani še nimate (ali razmišljate o posodobitvi), bo to ena izmed najboljših investicij, ki jih lahko naredite.

Nekaj argumentov, zakaj je spletna stran najboljši prodajalec:

  1. Lahko prodaja neposredno ali posredno: Prodajo lahko povečamo preko spletne trgovine, telefonskega naročila ali povečanega obiska naše trgovine, podjetja.
  2. Vse si zapomni: Vse izboljšave, ki jih bomo uvedli na spletni strani, bodo prinašale dolgoročne koristi, vse dokler ne bomo ugotovili novih načinov za dodatno povečanje prodaje.
  3. Dela 24h na dan: Spletna stran prodaja cel dan, vse dni v letu. Ne potrebuje dopusta in regresa, niti počitka. Sprejme lahko tudi 100 strank naenkrat. Vedno je lepo urejena, prijazna in pripravljena na novo stranko in točno tako motivirana, kot je bila prvi dan.
  4. Pozna stranke: Spletne strani zbirajo informacije o strankah. Tako lahko na enostaven način našim starim strankam ponudimo naše novosti in akcije ter tako ponovno vzpodbudimo nakup pri strankah, ki so nam en krat že zaupale.
  5. Usposobljen prodajalec: Z učinkovito spletno stranjo stranki ponudimo vse odgovore na njena vprašanja. Prav tako ji lahko nudimo podporo preko telefona ali elektronske pošte.

S spletno stranjo dosežemo še nekaj posrednjih učinkov:

  • Potencialne kupce spomnimo  na to, da obstajamo. To poveča možnost za obisk, ko bodo naše izdelke ali storitve kupovali v prihodnosti.
  • Povečanje prepoznavnosti podjetja in utrjevanje blagovne znamke.
  • S predstavitvijo referenc potencialnim kupcem na enostaven način predstavimo naše preteklo delo. Tako si povečamo zaupanje in možnost za naročilo.
  • Cenovno ugodno oglaševanje novosti in akcij, ki jih izvajamo.